Gezien de drukte, proberen wij hieronder zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Staat het antwoord hier niet tussen, of komt u alsnog niet verder, stuur dan een mail naar klantenservice@editbv.nl, u zult binnen 2 werkdagen een antwoord ontvangen.

Wanneer krijg ik toegang tot mijn SolarEdge app?
U krijgt binnen 5 werkdagen na de installatie van uw systeem toegang tot de bijbehorende app.
Bekijk de video om te zien hoe je de app installeert.

Hoe lang is mijn garantie?
Wij bieden een aantal pakketten met verschillende garanties op onze producten en diensten. Dit maakt dat de garantievoorwaarden verschillen.
Graag verwijzen we u naar uw getekende offerte, hier staat dit op.

Storing in de app, wat nu?
Als u een storing heeft, stuur dan een mail naar klantenservice@editbv.nl. Onze medewerkers kunnen u helpen met het oplossen van het probleem, indien nodig wordt er een reparatie ingepland.

Ik wil een uitbreiding op mijn systeem, kan dit?
Ja, we bieden verschillende opties aan omtrent het uitbreiden van uw systeem. Neem contact op via de mail met sales@editbv.nl om uw wensen te bespreken.

Ik ga verhuizen, kunnen de panelen met mij mee?
Ja, het is mogelijk om uw zonnepanelen mee te nemen naar uw nieuwe woning. Neem contact op via sales@editbv.nl om een prijsopgave te ontvangen.

Installeren jullie ook laadpalen, airco’s, warmtepompen, elektrische Cv-ketels?
Ja, wij bieden een breed scala producten en diensten op het gebied van duurzame energie en energiebesparing, waaronder laadpalen, airco’s, warmtepompen en elektrische Cv-ketels. Via sales@editbv.nl kunt u een richtprijs opvragen. Een definitieve prijsopgave geven we na het schouwen van uw woning.