Montage binnen twee maanden
Installatie in één dag
Aangesloten bij SGZE

Verduurzaming begint bij de hypotheekadviseur of makelaar!

Als hypotheekadviseur of makelaar wil je jouw klanten graag optimaal adviseren over het verduurzamen van hun (toekomstige) woning. Samen met EDIT BV help je hen om niet alleen hun woning energiezuiniger te maken, maar ook hun maandlasten te verlagen en de waarde van hun woning te verhogen.

Met onze ervaring en deskundigheid bieden we drie duidelijke opties voor jouw klanten. Hierdoor kunnen ze op een efficiënte manier inzicht krijgen in de mogelijkheden voor verduurzaming en de stappen die daarvoor nodig zijn.

Jouw klanten kunnen kiezen uit drie opties:

 

  1. Gratis indicatieve offerte
    Voor een snel inzicht in de mogelijkheden en kosten van verduurzaming, biedt EDIT BV een vrijblijvende en kosteloze offerte. Ideaal om je klanten een eerste indicatie te geven van de verduurzamingsmogelijkheden.
  2. EPA-adviseur aan huis – v.a. €395,- all-in*
    Een onafhankelijke EP-adviseur komt bij de klant langs om het huidige energielabel op te maken en een volledig verduurzamingsrapport te presenteren. Dit rapport bevat een gedetailleerd plan met maatregelen, zoals isolatie en zonnepanelen, en geeft een compleet beeld van de mogelijkheden voor verduurzaming.
  3. Online verduurzamingsrapport – €99,-
    Voor een snelle en betaalbare oplossing kunnen jouw klanten ons uitgebreide online verduurzamingsrapport aanvragen. Dit rapport, gebaseerd op de NTA8800-methodiek, geeft duidelijke adviezen over welke maatregelen nodig zijn om het energielabel te verbeteren, met labelgarantie als de verduurzaming via EDIT BV wordt uitgevoerd.

 

* het tarief van de EPA adviseur aan huis is afhankelijk van het type woning en de oppervlakte van de woning. 

Een compleet traject: van aanvraag tot een verduurzaamde woning

EDIT BV biedt een compleet traject aan, van aanvraag tot installatie, zodat jouw klanten volledig ontzorgd worden. Wij starten altijd met een focus op de ‘schil’ van de woning en adviseren op maat over:

  • Isolatie van muren, spouw, bodem en dak
  • Glasvervanging naar HR++ en kunststof kozijnen
  • Zonne-energie (installatie van zonnepanelen)
  • Verwarmingsoplossingen zoals (hybride) warmtepompen

Na het opstellen van het verduurzamingsrapport of de offerte, neemt onze accountmanager binnen 48 uur contact op met de klant om de volgende stappen door te nemen. Vervolgens plannen we (waar nodig) een technische schouw en zorgen we voor de volledige uitvoering door onze eigen ervaren teams.

Partner worden? Samen verduurzamen!

Wil je als hypotheekadviseur of makelaar partner worden van EDIT BV en jouw klanten helpen met verduurzaming en het verbeteren van hun energielabel? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.