Montage binnen twee maanden
Installatie in één dag
Aangesloten bij SGZE

EDIT B.V. – Uw partner in duurzame oplossingen

Welkom bij EDIT B.V., hét verduurzamingsbedrijf dat zich inzet voor een groenere toekomst. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame oplossingen op maat. Wij hebben jarenlange ervaring in het monteren van zonnepanelen en hybride warmtepomp installaties. Bij ons staat kladtevredenheid en vakmanschap centraal.

Onze Missie:  Duurzaam wonen voor iedereen

Bij EDIT B.V. geloven we dat verduurzaming voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze missie is om woningeigenaren te helpen bij het energiezuiniger en milieuvriendelijker maken van hun woning. Wij streven ernaar om het verduurzamingsproces eenvoudig, transparant en betaalbaar te maken, zodat iedereen de stap naar een groene toekomst kan zetten. Door samen te werken met onze klanten, partners en experts, dragen we bij aan een wereld waarin duurzame keuzes de norm zijn.

Waarom kiezen voor EDIT B.V.?

Bij EDIT B.V. staan betrouwbaarheid, kwaliteit en service voorop. Onze klanten kiezen voor ons vanwege:

  • Deskundig Advies: Ons team van ervaren duurzaamheids-experts staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw verduurzamingstraject.
  • Eerlijke en transparante werkwijze: Wij bieden heldere offertes zonder verrassingen achteraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Samenwerking met hypotheekadvies kantoren: woningverduurzaming kan eenvoudig en snel worden meegefinancierd in uw (huidige) hypotheek. Hierdoor hoeft u niet direct een grote investering te doen, maar
  • Volledige ontzorging: Van het eerste adviesgesprek tot de installatie en nazorg – wij regelen alles voor u, zodat u zorgeloos kunt verduurzamen.

Onze kernwaarden: Betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid

Bij EDIT B.V. streven we ernaar om een positieve impact te maken op onze klanten en onze planeet. Onze kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaarheid: We bouwen aan langdurige relaties met onze klanten door eerlijk advies en betrouwbare service te bieden. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Zo bent u zeker van kwaliteit en garantie. Niet alleen uw aanbetaling is veiliggesteld, maar ook de opvolging van fabrieksgarantie- afspraken worden door de stichting uitgevoerd, als wij als onverhoopt in de toekomst niet meer zouden bestaan.
  • Innovatie: We blijven voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie, zodat we u de meest efficiënte en vooruitstrevende oplossingen kunnen bieden. Onze monteurs worden continue bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en hebben echt een passie voor het vak.
  • Duurzaamheid: Duurzaamheid zit in ons DNA. We werken elke dag aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van onze klanten en onze eigen bedrijfsvoering. Voor elke installatie planten wij via onze partner Trees for All een boom.

Klaar voor de toekomst? Neem contact op met EDIT B.V.

Wilt u meer weten over hoe u uw woning slim en efficiënt kunt verduurzamen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen met u maken we een plan op maat om uw duurzaamheidsdoelen te realiseren.

EDIT B.V. – Duurzaam wonen. Voor iedereen!

Waarom EDIT BV

  • 20 jaar ervaring in de branche
  • Alles onder één dak
  • 99% van de installaties zijn binnen één dag gemonteerd
  • Certificeringen als topfitter
  • 2000+ installaties
  • Binnen twee maanden gerealiseerd
  • Nederlandssprekende installateurs
Montage binnen twee maanden
Installatie in één dag
Aangesloten bij